Gaston - duben 2011

30.04.2011 13:48

V dubnu se odehrálo velké množství událostí, výletů a jiných akcí :o) Prvním rodinným výletem byla 2.4.2011 Vandrácká 20 - 20 km přes Bílé Karpaty. Gastonek a Daky s Markét vyráželi s námi, Fatimka byla týden po operaci, tak relaxovala doma. Po dlouhé době celá rodina pohromadě, takže jsme si výlet všichni moc užili :o)

V sobotu 9.4. 2011 slavil náš milovaný Gastonek svoje 1. Narozeniny a my mu přejeme ještě spoustu zdravých a šťastných let v naší smečce. Gasťa své narozeniny oslavil na Národní výstavě v Ostravě - kde se potkal i se svým bráškou Goldym. Gastonek skončil s hodnocením VÝBORNÝ 5 z 11 psů. S námi jeli i Markét s Dakym, kteří si vyběhali hodnocení Výborný 4 z 12 psů.

Vůbec jsme se nešetřili a hned 10.4.2011 nás čekal výšlap na Velkou Javořinu. Ráno jsme se vydali do Vápenek, kde už nás čekala Peťka s Míšou a vyrazili jsme na výšlap. Celý výlet se konal na oslavu Peťčiných 18.narozenin. Fatimka stále nemohla na tak dlouhé a náročné vycházky, tak jela na prázdniny k naší babičce. Gastonek s Dakym šlapali pěkně s námi :o) Na Velké Javořině jsme si v Holubiho chatě dali oběd a doplnili tekutiny. Po návratu na chatu ve Vápenkách jsme seděli v rodinném kruhu u ohně a grilovali masičko. Co dodat na závěr? Další skvělý dubnový den ;o)

Od 22.4 až do 25.4 bylo nádherné počasí a na Velikonoce k nám přijeli i Fat a Daky s Markét, 23.4. jsme nadělali fotky chlupáčů, Gastonka jsme vyfotili v postoji. Celé Velikonoce jsme prožili v rodiném kruhu, popovídali se spoustou přátel a známých, zašli na procházku s pejskama a naprosto jsme si užívali pohody, slunečného počasí a toho, že jsme všichni spolu.

Pár foteček z Národní výstavy v Ostravě najdete TADY!

Fotečky průběžně z celého dubna najdete TADY! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastonek 1 rok

Gaston Od Lužáneckého parku - 1 rok 

Gastonek, Dakynek a Fatimka :o)

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode